• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Keycords en lanyards bedrukken
Keycords en lanyards bedrukken

Keycords en lanyards bedrukken?

Keycords of lanyards zijn perfecte relatiegeschenken voor uw werknemers of relaties. Zij kunnen deze dragen op bijvoorbeeld beurzen of festivals. De relatie zal uw relatiegeschenk waarderen, terwijl zij uw bedrijf promoten. De keycords kunt u volledig laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Keycords en Lanyards

Keycords of lanyards zijn perfecte relatiegeschenken voor uw werknemers of relaties. Zij kunnen deze dragen op bijvoorbeeld beurzen of festivals. De relatie zal uw relatiegeschenk waarderen, terwijl zij uw bedrijf promoten. Keycords en Lanyard zijn populaire relatiegeschenken. Sommige mensen verzamelen deze producten zelfs. Bestel nu uw unieke keycord bij Sleutelhangerman!


De keycord/lanyard als uithangbord

Deze artikelen zijn fantastische, simpele relatiegeschenken om uw bedrijf te promoten. Doe dit door uw keycord aantrekkelijk te bedrukken met uw social media adressen. Facebook, Twitter maar ook LinkedIn zijn erg populair onder het Nederlandse volk. Wist u dat de penetratie van het social media gebruik het hoogst is in Nederland? In maart 2011 bezochten er maar liefst 11,4 miljoen mensen de social netwerksites. Houd dit in uw achterhoofd! Zorg ervoor dat u met uw keycord op deze kennis inspeelt. De keycord is namelijk niet alleen handig, maar ook een fantastisch promotioneel artikel! Wacht niet langer en zoek nu een juist model voor u!


Diverse modellen

Ondanks dat deze producten neklinten zijn, zitten er wel verschillen in de modellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de breedte van de keycords. Hoe breder, hoe meer ruimte voor de opdruk. Tevens hebben sommige modellen een sluiting aan de bovenkant en sommige zijn zonder sluiting. Bij de meeste lanyards/keycords heeft u een keuze tussen meerdere kleuren.


Keycord of lanyard met uw logo of tekst bedrukken

De keycords zijn in veel varianten en kleuren. Sleutelhangerman biedt u de mogelijkheid om uw keycords direct uit voorraad bestellen en dit met uw eigen opdruk. Bovendien leveren wij custom made sleutelhanger keycords. Kies de breedte, de kleur en accessoires en stel zelf uw keycord samen. Bekijk ons assortiment en bestel direct. Of vraag een offerte aan voor meer informatie.
De levertijd voor bedrukte lanyards/keycords bedraagt ongeveer 7 tot 14 werkdagen. Onbedrukte bestellingen kunt u binnen 5 werkdagen verwachten.