• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sleutelhangers luxe
Sleutelhangers luxe

Sleutelhangers in een doosje bedrukken met kleur of gravure?

Op deze pagina vind je luxe sleutelhangers waarmee je jouw relaties kunt verrassen! Deze sleutelhangers zijn over het algemeen iets duurder dan goedkope reclamesleutelhangers, maar ze bieden wel iets extra’s. De kwaliteit van de artikelen is uitstekend en ze zijn vaak ook functioneel. Denk aan sleutelhangers met lichtjes, zakmessen of andere handige gadgets. Je kunt deze sleutelhangers volledig laten bedrukken naar jouw wensen. Wil je van tevoren zien hoe ze eruit komen te zien? Wij maken graag een gratis digitaal voorbeeld ter goedkeuring.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Luxe sleutelhangers

Op deze pagina vind je luxe sleutelhangers waarmee je jouw relaties kunt verrassen! Deze sleutelhangers zijn over het algemeen iets duurder dan goedkope reclamesleutelhangers, maar bieden wel iets extra’s. De kwaliteit van de artikelen is uitstekend en ze zijn vaak ook functioneel. Denk aan sleutelhangers met lichtjes, zakmessen of andere handige gadgets. Sleutelhangerman denkt graag met je mee en heeft de bestverkochte modellen voor je geselecteerd. Hieronder vind je meer informatie over onze luxe sleutelhangers.

Waarom luxe sleutelhangers?

Luxe sleutelhangers zijn speciaal voor je belangrijkste relaties, zoals personeel, leveranciers en investeerders. Ook vaste klanten kun je met deze luxe gifts verrassen. Er zijn ook betaalbare luxe geschenken die je kunt uitdelen om je naamsbekendheid te vergroten. Als je de sleutelhangers laat bedrukken, is dat goed voor je organisatie. Je laat zien dat je je klanten waardeert, wat hen een goed gevoel geeft. Zo bouw je een relatie op en zullen klanten vaker terugkomen en je bedrijf aanbevelen bij kennissen en familie.

Luxe sleutelhangers hebben een professionele uitstraling en zijn een waardevol geschenk. Ze zijn niet zomaar een goedkoop promotie-item. Met deze sleutelhangers maak je indruk bij je relaties!

Luxe sleutelhangers bedrukken

Onze producten kunnen door onze drukkerij worden bedrukt. De druktechniek die gebruikt wordt, hangt af van het materiaal van de sleutelhanger en het aantal kleuren in jouw gewenste opdruk. Sleutelhangers van metaal of aluminium worden vaak bedrukt met een tampondruk of lasergravure. Lasergravure is een moderne graveermethode waarbij het materiaal wordt bewerkt met een laserstraal.

Als je ervoor kiest om de sleutelhangers te bedrukken, bedraagt de levertijd maximaal 14 werkdagen en minimaal 7 werkdagen. Onbedrukte producten worden binnen 5 werkdagen geleverd. Heb je de bestelling sneller nodig? Neem dan contact met ons op. Dan weet je zeker of we jouw deadline kunnen halen of niet.