• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sleutelhangers luxe
Sleutelhangers luxe

Sleutelhangers in een doosje bedrukken met kleur of gravure?

Op deze pagina ziet u luxe sleutelhangers waarmee u uw relaties kunt verrassen! Deze sleutelhangers zijn over het algemeen iets duurder dan de goedkope reclame sleutelhangers, maar hebben wel iets extra’s. De kwaliteit van de artikelen zijn erg goed en zijn vaak ook nog functioneel. Denk aan sleutelhangers met lichtjes, zakmessen of andere handige gadgets. De verschillende sleutelhangers kunt u allemaal laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Luxe sleutelhangers

Op deze pagina ziet u luxe sleutelhangers waarmee u uw relaties kunt verrassen! Deze sleutelhangers zijn over het algemeen iets duurder dan de goedkope reclame sleutelhangers, maar hebben wel iets extra’s. De kwaliteit van de artikelen zijn erg goed en zijn vaak ook nog functioneel. Denk aan sleutelhangers met lichtjes, zakmessen of andere handige gadgets. Sleutelhangerman denkt met u mee en heeft voor u de meest verkochte modellen geselecteerd. Hieronder staat informatie over onze luxe sleutelhangers.

 

Waarom luxe sleutelhangers?

Luxe sleutelhangers zijn speciaal voor uw belangrijke relaties, zoals uw personeel, leverancier en investeerders. Ook voor vaste klanten kunt u deze luxe gifts geven. Er zijn ook goedkope luxe geschenken. Deze kunnen tevens uitgedeeld worden om uw naamsbekendheid te vergroten. Als u de sleutelhangers laat bedrukken, is dit goed voor uw organisatie. U laat zien dat u uw klanten waardeert en dat geeft ook de klant een goed gevoel. Zo wordt er een relatie opgebouwd en zal deze klant vaker terugkomen en uw bedrijf aanbevelen aan kennissen en familie.
De luxe aanstekers hebben een luxe, professionele uitstraling en is dus een waardevol geschenk. Het is geen goedkoop reclamedingetje, wat zomaar uitgedeeld wordt. Met deze sleutelhangers maakt u indruk bij uw relaties!

 

Luxe sleutelhangers bedrukken

Onze producten kunnen bedrukt worden door onze drukkerij. De druktechniek die gebruikt wordt is afhankelijk van het materiaal van de sleutelhanger en het aantal kleuren van uw gewenste opdruk. De sleutelhangers van metaal of aluminium worden vaak bedrukt door middel van een tampondruk of een lasergravure. Dit is een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een lasterstraal wordt bewerkt.
Als u ervoor kiest om de sleutelhangers te bedrukken, bedraagt de levertijd maximaal 14 werkdagen en minimaal 7 werkdagen. Onbedrukte producten worden binnen 5 werkdagen bij u afgeleverd. Als u de bestelling sneller nodig heeft, neem dan contact met ons op. Dan weet u in ieder geval zeker dat wij uw deadline kunnen halen of niet.