• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sleutelhangers van plastic bedrukken
Sleutelhangers van plastic bedrukken

Sleutelhangers bedrukken?

Hieronder zijn onze plastic sleutlehangers te zien. Door de grote diversiteit aan soorten, is de kans groot dat u vind wat u zoekt. Wij hebben voor u enkel de meest verkochte modellen geselecteerd, zodat u er zeker van kan zijn dat de sleutelhangers populair zijn. De sleutelhangers kunt u laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Plastic sleutelhangers

Onze plastic sleutlehangers zijn op deze pagina te zien. Door de grote diversiteit aan soorten, is de kans groot dat u vind wat u zoekt. Wij hebben voor u enkel de meest verkochte modellen geselecteerd, zodat u er zeker van kan zijn dat de sleutelhangers populair zijn. Sleutelhangerman denkt met u mee en heeft voor u de meest verkochte modellen geselecteerd. Hieronder staat informatie over onze plastic sleutelhangers. 


Verschillende modellen

Veel van onze sleutelhangers zijn in combinatie met een lampje. Dit zijn luxe, maar ook simpele sleutelhangers. Naast lampjes hebben we ook sleutelhangers met flesopeners, winkelwagenmuntjes, vuilniszakjes, etc. Veel verschillende modellen dus die allemaal iets extra’s toevoegen. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Wat wel zeker is, is dat alle sleutelhangers kunnen worden bedrukt door onze drukkerij.
De plastic sleutelhangers zijn vaak in verschillende kleuren beschikbaar. Tot deze categorie behoren vaak de goedkopere modellen. De metalen sleutelhangers hebben een iets luxere uitstraling en zijn over het algemeen ook een stukje duurder.

 

Plastic sleutelhangers bedrukken

De sleutelhangers van plastic worden vaak bedrukt door middel van een tampondruk. Dit is een soort stempel waarmee de opdruk wordt gedrukt op de sleutelhangers. Af en toe kan er ook gebruik worden gemaakt van doming. Dit is een bolvormige 3D bedrukking. Onze drukkerij zorgt er in ieder geval voor dat uw logo, tekst of andere opdruk met een goede kwaliteit bezorgd word. De levertijden voor bedrukte sleutelhangers bedragen ongeveer 7 tot 14 werkdagen. Sleutelhangers zonder bedrukking zijn tussen 2 en 5 werkdagen in huis!
Uw opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons toe sturen via de mail. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u opsturen. Als u akkoord gaat met deze drukproef, gaan wij er voor zorgen dat de producten bedrukt worden en worden verstuurd naar uw opgegeven adres.