• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sleutelhangers met lampje
Sleutelhangers met lampje

Sleutelhangers met lampje en jouw opdruk bedrukken?

Ben je op zoek naar sleutelhangers met een lampje? Speciaal voor jou hebben we deze producten in één categorie geplaatst. In deze sleutelhangers zit een lampje of een lichtje verwerkt, zodat je altijd wat achter de hand hebt als het plotseling donker wordt. Deze bedrukte sleutelhangers worden vaak gebruikt bij concerten, maar zijn ook uitstekend geschikt voor andere promotionele doeleinden. Wil je zien hoe de sleutelhanger eruitziet met jouw logo? Wij maken graag een gratis digitaal voorbeeld!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Sleutelhangers met lampje

Sta je wel eens in het donker voor de deur, zoekend naar het sleutelgat? Het kan behoorlijk frustrerend zijn als je je sleutel niet in het slot krijgt. Dit is waar sleutelhangers met een lampje een uitkomst bieden. Ze zorgen voor licht in donkere situaties en maken het gemakkelijk om de sleutel in het slot te krijgen. Daarnaast bieden ze bedrijven een geweldige kans voor promotioneel materiaal. Bedrukte sleutelhangers met lampje zijn niet alleen handig, maar vergroten ook op korte termijn de naamsbekendheid van jouw bedrijf.

Sleutelhanger als promotiemateriaal

Sleutelhangers winnen steeds meer terrein als promotionele artikelen en relatiegeschenken. Uit een kort onderzoek op straat blijkt dat de meeste mensen sleutelhangers associëren met iets saais, zoals een metalen ring met daaraan een sleutel. Deze opvatting is echter misplaatst. Sleutelhangers zijn veel meer dan dat. Ze zijn hip, vooral sleutelhangers met een lampje zijn erg populair. Naast een mooie uitstraling zijn ze ook nog functioneel.

Leuke vormpjes

In ons assortiment vind je verschillende leuke vormpjes. We hebben bijvoorbeeld een sleutelhanger met een LED-lampje in de vorm van een hand met een duim omhoog. Er is ook een UV-sleutelhanger die de kracht van het UV-licht kan controleren voordat je de zon ingaat. Daarnaast hebben we een model in de vorm van een sleutel. Je kunt zelf op zoek gaan naar het perfecte product en de kleur kiezen, mits dit mogelijk is.

Sleutelhanger bedrukken met jouw eigen logo of tekst

Dat er een lampje in de sleutelhanger zit, betekent niet dat er geen ruimte is voor bedrukking. Bedruk je sleutelhanger met jouw eigen logo of tekst. De klant waardeert je relatiegeschenk en promoot tegelijkertijd jouw bedrijf! “Schijn een lichtje” op je relaties of werknemers en bestel snel online!