• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sleutelhangers met lampje
Sleutelhangers met lampje

Sleutelhangers met lampje en uw opdruk bedrukken?

Bent u op zoek naar sleutelhangers met een lampje? Speciaal voor u hebben we deze producten in één categorie geplaatst. In deze sleutelhangers zit een lampje of een lichtje verwerkt. Zo heeft u altijd wat achter de hand als het plotseling donker wordt. Deze bedrukte sleutelhangers worden vaak gebruikt bij bijvoorbeeld een concert, maar dienen ook uitstekend voor andere promotionele doeleinden. Wilt u zien hoe de sleutelhanger is met uw logo? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!

Producten

Sleutelhangers met lampje

Bent u op zoek naar sleutelhangers met een lampje? Speciaal voor u hebben we deze producten in één categorie geplaatst. In deze sleutelhangers zit een lampje of een lichtje verwerkt. Zo heeft u altijd wat achter de hand als het plotseling donker wordt. Deze bedrukte sleutelhangers worden vaak gebruikt bij bijvoorbeeld een concert, maar dienen ook uitstekend voor andere promotionele doeleinden. Met uw logo op de sleutelhangers kunt u op korte termijn uw naamsbekendheid vergroten.

 

Sleutelhanger als promotiemateriaal

De sleutelhanger wint steeds meer terrein op gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Uit een kort onderzoek op straat blijkt dat de meeste mensen de sleutelhanger met iets saais associëren. Zij denken aan een metalen ring met daaraan een sleutel. Toch is deze opvatting misplaatst. De sleutelhanger is veel meer dan een metalen ring. De sleutelhanger is hip. Vooral deze sleutelhanger met een lampje zijn erg populair. Naast een mooie uitstraling, zijn deze ook nog een functioneel.


Leuke vormpjes

In ons assortiment zitten verschillende leuke vormpjes. We hebben bijvoorbeeld een sleutelhanger met een LED lampje in de vorm van een hand met een duim omhoog. Er is ook een UV-sleutelhanger die de kracht van het UV licht kan controleren voordat u de zon in gaat. Tevens hebben we ook een model in de vorm van een sleutel. Zo kunnen we lang doorgaan met onze exclusieve modellen. U kunt zelf op zoek gaan naar een product en de kleur kiezen, mits dit mogelijk is.


Sleutelhanger bedrukken met uw eigen logo of tekst

Dat er op deze sleutelhangers een lampje zit, wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor bedrukking. Bedruk uw sleutelhanger met uw eigen logo of tekst. De klant waardeert uw relatiegeschenk, terwijl ze uw bedrijf of tekst promoten! ‘’Schijn een lichie’’ op uw relaties of werknemers en bestel snel online!