• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sleutelhangers metaal
Sleutelhangers metaal

Sleutelhangers van metaal bedrukken of graveren?

Op deze pagina vind je de meest populaire metalen sleutelhangers. Door de grote diversiteit aan soorten is de kans groot dat je vindt wat je zoekt. Sleutelhangers zijn leuke giveaways voor je klanten. Met een bedrukking van bijvoorbeeld je logo kun je op korte termijn je naamsbekendheid vergroten en de klantenbinding versterken. Stuur ons je logo, en wij maken graag een gratis digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kun je je logo uploaden en je voorkeuren aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons je wens.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Metalen sleutelhangers

Op deze pagina vind je de meest populaire metalen sleutelhangers. Door de grote diversiteit aan soorten is de kans groot dat je vindt wat je zoekt. Sleutelhangers zijn leuke giveaways voor je klanten. Met een bedrukking van bijvoorbeeld je logo kun je op korte termijn je naamsbekendheid vergroten en de klantenbinding versterken. Sleutelhangerman denkt met je mee en heeft de best verkochte modellen voor je geselecteerd. Hieronder vind je meer informatie over onze metalen sleutelhangers.

Verschillende modellen

Veel van onze sleutelhangers zijn in combinatie met een lampje. Naast lampjes hebben we ook sleutelhangers met flesopeners, winkelwagenmuntjes en meer. Kortom, er zijn veel verschillende modellen die allemaal iets extra's toevoegen. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Wat wel zeker is, is dat alle sleutelhangers kunnen worden bedrukt door onze drukkerij.

Tot deze categorie behoren vaak de iets duurdere modellen. Metalen sleutelhangers hebben een luxere uitstraling en zijn over het algemeen wat duurder dan plastic modellen. De metalen varianten stralen meer luxe en exclusiviteit uit, wat bijdraagt aan een exclusief imago.

Metalen sleutelhangers bedrukken

Metalen/aluminium sleutelhangers worden vaak bedrukt met tampondruk of lasergravure. Tampondruk is een soort stempel waarmee de opdruk op de sleutelhangers wordt gedrukt. Lasergravure is een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal wordt bewerkt. Onze drukkerij zorgt ervoor dat je logo, tekst of andere opdruk met hoge kwaliteit wordt bezorgd. De levertijden voor bedrukte sleutelhangers bedragen ongeveer 7 tot 14 werkdagen. Sleutelhangers zonder bedrukking zijn binnen 2 tot 5 werkdagen in huis!

Je opdruk kun je zelf uploaden of naar ons mailen. Wij maken vervolgens een drukproef en sturen deze naar je toe. Zodra je akkoord gaat met deze drukproef, zorgen wij ervoor dat de producten worden bedrukt en naar het opgegeven adres worden verstuurd.