• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sleutelhangers metaal
Sleutelhangers metaal

Sleutelhangers van metaal bedrukken of graveren?

Op deze pagina staan de meest populaire metalen sleutelhangers. Door de grote diversiteit aan soorten, is de kans groot dat u vind wat u zoekt. Sleutelhangers zijn leuke giveaways voor uw klanten. Met een bedrukking met bijvoorbeeld uw logo, kunt u naamsbekendheid op korte termijn vergroten en uw klantenbinding versterken. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Metalen sleutelhangers

Op deze pagina staan de meest populaire metalen sleutelhangers. Door de grote diversiteit aan soorten, is de kans groot dat u vind wat u zoekt. Sleutelhangers zijn leuke giveaways voor uw klanten. Met een bedrukking met bijvoorbeeld uw logo, kunt u naamsbekendheid op korte termijn vergroten en uw klantenbinding versterken. Sleutelhangerman denkt met u mee en heeft voor u de meest verkochte modellen geselecteerd. Hieronder staat informatie over onze metalen sleutelhangers.

 

Verschillende modellen

Veel van onze sleutelhangers zijn in combinatie met een lampje. Naast lampjes hebben we ook sleutelhangers met flesopeners, winkelwagenmuntjes, etc. Veel verschillende modellen dus die allemaal iets extra’s toevoegen. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Wat wel zeker is, is dat alle sleutelhangers kunnen worden bedrukt door onze drukkerij.
Tot deze categorie behoren vaak de iets duurdere modellen. De metalen sleutelhangers hebben een iets luxere uitstraling en zijn over het algemeen ook een stukje duurder dan plastic modellen. De metalen varianten zorgen voor iets meer uitstraling en past ook meer bij een luxe, exclusief imago.


Metalen sleutelhangers bedrukken

De sleutelhangers van metaal/aluminium worden vaak bedrukt door middel van een tampondruk of een lasergravure. De tampondruk is een soort stempel waarmee de opdruk wordt gedrukt op de sleutelhangers. Lasergravure is een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een lasterstraal wordt bewerkt. Onze drukkerij zorgt er in ieder geval voor dat uw logo, tekst of andere opdruk met een goede kwaliteit bezorgd word. De levertijden voor bedrukte sleutelhangers bedragen ongeveer 7 tot 14 werkdagen. Sleutelhangers zonder bedrukking zijn tussen 2 en 5 werkdagen in huis!
Uw opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons toe sturen via de mail. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u toe sturen. Als u akkoord gaat met deze drukproef, gaan wij er voor zorgen dat de producten bedrukt worden en worden verstuurd naar uw opgegeven adres.